Monday, January 11, 2016

Atombombát Berlinre!

Milyen a liberális rend a gyakorlatban? Mit jelent, ha egy ország vezetője liberális, mint ahogy ez Németország esetében a helyzet jelenleg?

A legfontosabb ismérv: az ellenség mellé állni, védeni azt foggal-körömmel, a saját népet viszont szidni és támadni.

Ez minden országban jellemző a liberálisokra, de Németországban groteszk módon és hatványozottan.

A liberális dogma szerint az iszlamista vadember szent és sérthetetlen, így a rendőrség nem foglalkozhat velük, sőt a médiáknak is tilos beszélni erről. Ha viszont az iszlamista erőszak ellen van tiltakozás, akkor az teljesen liberális államgépezet lendületbe indul.

A hazaáruló muszlimliberális Fatima Merkelt le kellene váltania a németeknek, de sajnos a németek zöme mára csúnyán elfajzott.

Ha nem történik változás, nem lesz más megoldás, mint atombombát dobni Berlinre, ez hoz majd igazi megtisztulást.

1 comment:

  1. Szia Birca!

    Régóta olvasód vagyok, de eddig nem kommentáltalak, mert alapvetően egyetértek veled. Most azonban szerintem célt tévesztettél.

    Németországban is az a helyzet, mint bárhol máshol az EU-ban: nincs sokkal több rendőr, mint amennyire szükség van, plusz némi tartalék. Annyival vannak rosszabb helyzetben, hogy ők gyakorlatilag teljesen leépítették a határőrségüket, így a rendőrségi tartalék terhére irányítottak át rengeteg főt határvédelemre, de sincs elég ott. Plusz a menekültek kezelésére, a kijelölt épületek védelmére is rengeteg embert kötöttek le. Így a szokványos feladatokra nem maradt elég rendőr.

    Ettől még persze a liberálisok hozzáállásában rengeteg kifogásolnivaló van. Pl az, amit mondasz, hogy jobban el vannak foglalva a migránsok jogaival, mint a sajátjukkal. Vagy még egy csomó kérdéssel inkább, mint az átlagnémetek biztonságérzetével, jogaival.

    ReplyDelete