Thursday, January 7, 2016

A Balliba Agytröszt nyilatkozata

Mi, a Soros Alapítvány és a Norvégiai Köztársaság Pedofil-Homokos és Európai-Liberális Alapjának fizetett független civil értelmiségi megmondóemberei már az év hatodik napján kénytelenek vagyunk tiltakozni.

Nem elég, hogy szilveszteri beszédében Áder János burkoltan ismét kikiáltotta a diktatúrát (immár kétszázadszor 2010 óta!), most a kormányzat ismét hevesen európátlankodik.

Először is meg lett hirdetve ez a lakásprogram, melynek célja a demográfiai esés visszafordítása. Na most, mi megmondtuk tavaly, hogy ez a probléma csakis iszlamisták importjával oldható meg. De ha ezt nem is vesszük most figyelembe, akkor is 3 fontos ellenérvünk van:

  • a tervezet súlyosan kirekesztő az egynemű, ciszpedofil, transzhomokos és a gyíkember családmodellel szemben, viszont a társadalomra kényszeríti ismét az elavult és elnyomó jellegű férfi-nő-gyerekek modellt, melytől közismert, hogy a fasizmus melegágya,

  • nem történt meg a tervezet kidolgozásakor ballib szakértők bevonása, s nem lett egyeztetve az UNICEF-fel, az Afrikai Únióval, a Velencei és Balatoni Bizottsággal, és a Karibi Közösséggel, valamint velünk,

  • a támogatás összege túl kevés és túl sok (egyiket délelőtt mondjuk, másikat délután).


Másik pokoli tette Orbánnak, hogy visszállította a határellenőrzést a dán-svéd határon.

De a legvérgyasztóbb tette Orbánnak december 31-én történt: lenge nőket vezényelt Kölnbe, így provokálva a központban békésen randalírozó iszlamista terhes anyákat, kisgyerekeket, magatehetetlen öregeket, akik a provokáció hatására aztán kénytelenek voltak a nők ellen csoportos erőszakot elkövetni.

További bűne Orbánnak, hogy cigány és pocakos, de ezt csak suttogva terjesztjük.

Követeljük Orbán azonnali lemondását. Ha ez nem történik meg 72 órán belül, a hétvégen egy 800-fős, másfélórás össznépi forradalmat rendezünk.

Liberóné Balliba Emese, szóvívő

1 comment:

  1. SZUPER ! mint az összes cikk.Csak nemrég bukkantam rá az oldalra.Valahogy közismertebbé kéne tenni.Üdv Rihárd nepoldali@hotmail.hu

    ReplyDelete