Friday, January 8, 2016

A Ballib Agytröszt nyilatkozata Kattinka-ügyben

Miután a közvélenyt fokozottan foglalkoztatja Hosszú Kattinka sportoló ügye, ma délelőtt összeült agytrösztünk, s a következő nyilatkozatot fogalmaztuk meg.

Jelenleg az óvatos, visszafogott lelkendezés állapotában vagyunk. Kattinka széttépett nagy nyilvánosság előtt egy A/4-es papírlapot, amivel pánikba kergette a cigány Orbán diktatúráját, ez pozitívum, viszont halvány, lila fogalmunk sincs, mi állt azon a papíron, ez pedig óvatosságra int minket.

A következő napoknak azonban feszült munkával kell eltelniük. Megalakított Kattinka Akciócsoportunk feladata tisztázni az eset körülményeit.

Először is: meg kell állapítani, Kattinka ballib-e.

Ha igen, akkor igazi ballib-e vagy amolyan Konrád-Kertész-féle antiszemita, félfideszes félballib-e csak?

Ha kiáll minden próbát, s igazi ballib, akkor ő egy nemzeti hős. Éljenezni kell, majd meghívni a legközelebbi másfél órás, 800-fős össznemzeti forradalmi gágogásunkra szónoknak. Ha nem jön el, akkor azt kell mondani: Orbán megrémisztette, ezért nem jött el. Ha ezt aztán Kattinka tagadja, akkor azt fogjuk mondani: Orbán mégis megvette őt. Ez esetben átkereszteljük őt Rövid Fideszinkára.

Ha viszont kiderül, hogy Kattinka csak antiszemita állballib, akkor csak félig szabad neki tapsolni. Ez esetben követelni fogjuk, Orbán a saját vagyonából építsen minden iskolának medencét, plusz minden sarokra egy lélegeztetőgépet is.

Ha pedig az derül ki a neves sportolóról, hogy nem ballib egyáltalán, akkor átkozni kell. Be kell bizonyítani, hogy az egész ügyet Orbán találta ki, hogy elterelje a figyelmet szörnyű diktatúrájáról.

Aztán bármi is lesz a kormány reakciója, mi mondjuk pont az ellenkezőjét, fokozott halálgágogással keverve. Ha a kormány ad több pénzt az úszó sportágra, mondjuk azt: a pénzt a villamosból éhesen kizuhanó csecsemők szájától veszi el, ha meg nem ad pénzt, mondjuk azt, Orbán utál úszni, ezért direkt szeretné a magyar sport halálát.

No comments:

Post a Comment