Wednesday, November 2, 2016

Hűvös gágogás

Ismét egy fanatikus ballib blog, mely nem tűr ellenvéleményt.

Századszorra se értették meg a ballibek, hogy a kereszténydemokrácia NEM egy vallás, s nem a kereszténység politikai platformja.

A kereszténydemokrácia egy jobbközép liberális-konzervatív POLITIKAI irányzat, nem vallás. Aki szerint képes akár beszennyezni - de akár dicsőíteni is - a kereszténységet, az idióta.

A cikk további elismétli a mai liberális közbeszéd egyik kötelező hazugságát, hogy az Iszlám Államnak semmi köze az iszlámhoz. Már megírtam, ez hazugság, az Iszlám Állam hűen követi az iszlám tanításokat.

huvosbutasag

 

A cikk direkt hamis információkat is terjeszt, azt mondja: "a külföldön kötött egynemű házasságokat megtiltani nemzetközi jogi és diplomáciai bonyodalmakhoz vezet" – teljesen téves. Mindez semmilyen bonyodalomhoz nem vezet. Tessék megnézni egy alapfokú nemzetközi magánjogI tankönyvet: a nemzetközi magánjog egyik alaptétele, hogy minden állam fenntartja a jogot, hogy az értékrendjével ellenkező idegen jogi tényeket semmisnek tekinti. Pl. a többnejűséget se ismeri el a magyar jog, pedig van ország, ahol ez legális. A többnejű vagy az egynemű házasság a magyar jog számára semmis.

4 comments:

  1. A kereszténydemokrácia és a kereszténység kapcsolata pont olyan mint az Iszlám állam és az iszlám kapcsolata. Annyi különbséggel hogy nincsenek hatalmon és nincs társadalmi támogatottsága. Hitelesebb lennél ha nem ész nélkül cáfolnád és hülyéznéd le a balliberálisokat. Bár igazából a hitelességednek már mindegy.

    ReplyDelete
  2. Téves. Olvasd el, amit írtam,

    ReplyDelete
  3. Elolvastam, sajnos tömény hazugság. Esetleg tévedés, a te esetedben ezt sosem tudom megállapítani.

    ReplyDelete