Wednesday, November 30, 2016

A homoklobbi leleplezi saját magát

Érdemes figyelemmel kísérni az agonizáló liberalizmus egyik fontos részének, a homoklobbinak az agresszív tevékenységét nem csak politikai, hanem kulturális téren is.

Idei legjobb filmje a homoklobbinak a Love Is All You Need? - figyelemreméltó alkotás, mely viszonylag magas szinten igyekszik rávezetni a nézőt a maga álláspontjára.

A film lényege: egy párhuzamos világ, ahol minden azonos a jelenlegi világunkkal, viszont ott a homoszexualitás a normális, elfogadott magatartás, minden a homoszexualizmust támogatja, többek között a Biblia,  a kereszténység is, míg a heteroszexualitás devianciának, perverziónak minősül. A film története: pár heteroszexuális ember hogyan éli meg a totális homoszexuális társadalmi terrort.

A filmben fordított módon megjelenik a homoklobbi fantáziavilágának összes hőse:

love5


a homokos párkapcsolatban élő látens heteroszexuális főhősnő, aki lassan kamingautol mint heteró


love1


itt még titokban találkozik barátjával, akit aztán fanatikus keresztény homokosok meggyilkolnak


love7


a progresszív értelmiségi, aki homokos létére kiáll a heteroszexuálisok jogaiért, ezért elbocsátják állásából


love2a környékre költözött heteroszexuális pár - a nő a helyi heteró jogvédő civil szervezet vezetője - garázsajtáját sértő feliratokkal látják el éjszakánként a homokos szomszédok ("Isten gyűlöli a heterókat")


love3


a kamaszodó diáklány, aki rádöbben, hogy - deviáns módon - szerelmes fiúszomszédjába 


love3


ezért diáktársai súlyosan bántalmazzák, öngyilkosságba kergetve őt


love4


a progresszív gondolkodású homokos pár, aki megdöbben, hogy lányuk a főszervezője a heteroszexuális diáklány megalázásának


love8Rachel tisztelendő, a helyi egyházközség nagyhatalmú vezetője, aki folyamatosan prédikál a perverz heterók ellen, sőt megszervezi a főhősnő szerelmének megölését


Érdekes, csakhát kilóg a lóláb. A párhuzam valahogy nem jön össze. A mi világunkban nem kell meghamisítani a történelmet - a filmben viszont titkolják, hogy Shakespeare heteroszexuális volt -, nem kell átírni a Bibliát, s nem merül fel problémaként az sem, hogy ha tényleg a homoszexualitás a norma, akkor hogyan nem halt ki az emberiség.

3 comments:

  1. Ez az egész homoklobbizás nem más,mint a szélsőjobb gumicsontja!

    ReplyDelete
  2. Nekem is ez az utolsó kérdés jutott eszembe már a legelején... Mit mondjak? Hátborzongatóan ügyes..

    ReplyDelete
  3. Pietnik! Humorodnál vagy... pedig ez nem vicces

    ReplyDelete