Friday, September 16, 2016

Harc a romlásért

Kétségbeesetten harcol a nemzetközi nagytőke a túlélésért.

Múlt hétfőn ismét letiltott le 1 hétre a Facebook, mert hozzászóltam egy cikkhez, s az volt a véleményem, hogy ne fogadhassanak örökbe gyereket a homoszexuális "párok". Ilyen az amerikai szólásszabadság: szabadon mondhatod azt, ami tetszik a hatalomnak.

A nagytőke érdekelt az emberiség romlásában, ezért van telenyomva pénzzel minden lehetséges tényező, mely elősegíti az emberiség bukását. Azaz nem arról van itt szó, hogy a világoligarchák homokosok lennének. Nem, dehogy azok: nem több köztük a homokos, mint amennyi a homokosok átlaga a világban. Ez csupán egy eszköz a számukra.

Mint ahogy eszköz a pedofília, az iszlamizáció, az oroszellenesség, a ferencista eretnekség, az abortusz, az áltolerancia, a feminizmus, s még sok egyéb gyomorforgató undorítóság is. Mindez eszköz a hatalmasok kezében. Ez a mai helyzet: a háttérhatalom háborút visel ellenünk, az emberiség ellen.

Kezd kimenni az irányítás az oligarchia alól, a liberalizáció leállt. Ezért most kegyetlen harcot vívnak ellenünk, egyszerű emberek ellen.

 

No comments:

Post a Comment