Sunday, September 11, 2016

A ballib kettős mérce

Friss hír, hogy Orbánt az év emberének választotta egy "Gazdasági Fórum" nevű lengyel szervezet.

A szervezetről egyébként eddig sosem hallott senki, azaz ez egy a világ több tízezernyi jelentéktelen szervezete közül, melyek jelentéktelen díjakat osztogatnak. Pár ilyen szervezet eleve pénzért ad díjat, én is hetente többször kapok spam-emailt hasonlóktól, hogy pl. csak 99 dollárért belekerülhetek a világ legfontosabb embereinek jegyzékébe, s hasonlók.

A ballib médiák egymással versengve röhögnek a fentieken. Külön kiemelik azt a szerintük röhejes tény, hogy a római pápa is a jelöltek között volt, de végül alulmaradt Orbánnal szemben.

Érdekes, amikor egy ugyanilyen jelentéktelen szervezet a világ második legkorruptabb gonosztevőjének nevezte Orbánt 2 éve, ugyanezek  a médiák ismét egymással versengve újjongtak a híren, s mindenkit, aki megállapította, hogy ez egy kamuszervezet, Orbán-bérenc gazembernek tituláltak,

Ki érti ezeket a ballib szokásokat...?

5 comments:

  1. http://a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab

    Egy újabb szalmabáb érvelés, olyan szavakat adsz általánosan a liberálisok szájába, ami sosem hangzott el. Vagy nyugodtan mutass fel bizonyítékot az Orbán bérencezésre a kamuszervezet ügyében, de ilyen valószínűleg sosem hangzott el. Az más kérdés hogy téged ettől függetlenül Orbán bérencnek titulálnak, de erre igazán rászolgáltál.

    ReplyDelete
  2. Olvass gyakrabban liberális médiákat, s meglátod: tévedsz.

    ReplyDelete
  3. dddoni-nak teljesen igaza van, a link is tökéletes. Te valamiért azt hiszed, hogy minden liberálisnak ugyanaz a véleménye és azt te nagyon jól ismered. Talán mert 2012-ig te is az voltál? Sajnos tévedsz. Igazán kiváncsi lennék mi történt 2012-ben, ami ennyire megváltoztatta a világképedet. De ami még rosszabb, hogy minden a tiedtől eltérő véleménnyel rendelkező embert ballib-nek titulálsz, ez elég nagy butaság.

    ReplyDelete
  4. Olvasok eleget, ezért tudom magabiztosan állítani, hogy túlzol és nemlétező mondatokat adsz egy egész csoport szájába.

    ReplyDelete
  5. "minden a tiedtől eltérő véleménnyel rendelkező embert ballib-nek titulálsz"

    Nem igaz.

    ReplyDelete