Saturday, April 9, 2016

Ez baloldal?

Bár régóta kifejezem azt a véleményemet, hogy az, ami Magyarországon baloldalnak nevezi magát nem áll semmilyen kapcsolatban a baloldallal, az ember néha mégis meglepődik.

Mint az ATV csatorna gyakori nézője, tegnap ismét ilyen megdöbbenés ért.

Ez az érzés az Egyenés Beszéd egyik adásának nézese közben ért. Érdemes végignézni. Az ízig-vérig jobboldali hisztérikus minidiktátor Vágó Isván, aki magát ki tudja miért baloldalinak véli semmi gondot nem lát abban, hogy a munkavállalók ki vannak szolgáltatva munkaadóiknak, és minden ezt csökkentő próbálkozást demagógiának vél.

Röhejesek vagytok, ballib véglények... Csak az ilyen vágók ne kerülhessenek többé hatalomra, mert kő kövön nem fog maradni.

8 comments:

  1. A Niggertartási Törvényt (amit korábban Munka Törvénykönyve néven ismertünk) nem Vágó írta és szavazta meg, hanem Orbánék.

    ReplyDelete
  2. Ez az új törvény csak rögzítette hivatalosan is az eleve nem működő részéket a korábbi változatban.

    ReplyDelete
  3. Maxi!
    Vágó István lehet jó baloldali,de tévúton jár,és lehet rossz baloldali is,ha azt vesszük,hogy amit elmondott,azt komolyan is gondolta!
    Ugyanis a vasárnapi nyitva,vagy zárva tartás kérdése attól lesz jogos,vagy jogtalan,hogy milyen szemszögből nézzük!!
    Ha egy német ,jl megfizetett munkás szemszögéből nézzük,akkor teljesen jogos lehetett a Fidesz döntése,a KNDP-s túlnyomó többségű párt nyomására ,hogy igenis,a multik tartsák csak zárva vasárnap a boltjaikat,és ne zsákmányolják ki az amúgy is a teljesítőképességük határán mozgó,alul fizetett dolgozóikat!
    Neki ugyanis megvan a normális fizetése,munkaideje szigorúan nyolc órában van meghatározva,és így nem kényszerül arra,hogy alacsony fizetésért dolgozzon reggeltől -estig,tehát hazafelé menet ,vagy szombat délig kényelmesen be tud vásárolni,még akkor is,ha ,mint pl. Ausztriában,az eladók,és pénztárosok többsége magyar,kevesebb bérért,mint az ottaniak,de többért,mint a magyarban dolgozóké!!
    Viszont ha azt vesszük alapul,hogy a

    ReplyDelete
  4. Sajna,sem Vágó,sem a DK.sem az MSZP baloldalisága nem nyilvánul meg ennek a képviseletében,és ezért nem is baloldali egyik sem!
    Majd ha a dolgozók érdekeit képviselik a végtelenül elpimaszodott fideszszel,és a multikkal szemben,na,majd akkor lesz baloldali!És te is csak akkor leszel dolgozó-szimpatizáns,ha majd megköveted a "több kapitalizmust" szlogened miatt a "több kapitalistának" kiszolgáltatott,baloldalinak mondott tömegeket!!

    ReplyDelete
  5. Vigasztaljon meg, hogy Ön legalább érti, amit itt dödög ebben a kommentjében.

    Érteni csak annyit értek belőle, hogy fideszmentő célzatú akarna lenni.

    :o)

    ReplyDelete
  6. Szerintem antiszemita fasiszta vagyok, hiszen nem értek egyet a ballibekkel, s témadom a zsidó Vágót... :-)

    ReplyDelete
  7. Te maxi!
    Vazze!Mi az isten haragjának irogatsz posztokat,olyanokat,amelyek csak a vízfelszint gereblyézik,de semmiféle visszhangjuk nincs!
    Olyanokra sem reflektálsz(igaz,szinte senki!!)amelyek érzékenyen érinthetnék hatalmas egódat,vitára,ellentmondásra,vagy a kommentelővel való egyetértésre sarkallhatna!
    Pl.itt sem elég Vágót elzárni a baloldaltól,vagy éppen rajta keresztül átkozni a baloldalt,hanem megindokolni,hogy miért káros a,vagy éppen áldásos a DK-ban kifejtett tevékenysége!
    Az viszont elég gyászos,hogy ,a videót tekintve?Kálmán Olga is egyre jobban csak mikrofon állvány,felkészültsége egy ilyen riportra egyenlőa nullával!Úgy,mint a tied!!

    ReplyDelete
  8. Ezt vágtam már korábban is. Az ezt megelőző kommentjét nem értem még mindig kristálytisztán.

    "Ez az új törvény csak rögzítette hivatalosan is az eleve nem működő részéket a korábbi változatban."

    ReplyDelete