Thursday, April 28, 2016

Nol-Blog, a röhej

Az elsíbolt, s hiszteroliberális kényszerzubbonyba öltöztetett Nol-Blog mára önmaga paródiájává lett.

Annyira, hogy érdemes viccelődni vele.

Vegyünk egy kitalált eseményt! Például legyen az, hogy Turbórex, a kutya megkergette Cirkócirmost, a macskát, majd esett az eső és nem történt semmi.

Lássuk, mit ír erre a Nol-Blog – miért hívják blognak, az persze rejtély – három központi bér-bulvárírója a témáról.

Íme Gusztustalan Jehuhu írása:
A patás Zorbán és zsidózó ebe

A brüsszeli, humanitárius, nagytőkebarát cica sorsa gyomorforgató. A zalaptákolmány szellemiségétől bevadult kutya megkergette őt, pedig erre nem volt ok: a cica éppen triplán hátrányos sorsú hajléktalanokat segített. Aztán – a jelenlévők közömbössége mentén – megeredt az eső. Olyan kódolt antiszemitán hullottak az esőcseppek, ez mindenképpen a Zorbán felelőssége. Utálom Zorbánt mint a szart, de az ellenzékét is, mert képesek vele egy teremben lenni az Orbánisztáni Parlamentben, ahelyett, hogy azonnal kivonulnának és valami történne. De nem történik semmi. Megy az idő csak. Én meg kénytelen vagyok gyűlölni mindenkit, néha saját magamat is, mert időnként amikor belenézek a tükörbe, saját arcomon is látens kódolt antiszemitizmust észlelek.  Na mindegy, aki demokrata, az jöjjön és okádjon velem együtt.

Íme Púposka írása.
Egy kergetés margójára

Turbórex megkergette Cirkócirmost, aztán esett az eső és nem történt semmi.

Amerika hibázik, hogy húzogatja az alvó orosz medve bajszát.

Orbán azt mondta tegnap este “jó estét”, ami azt jelenti, akkor reggel volt, mert Orbán mindig hazudik. Épül a diktatúra.

Szerintem minden magyar álampolgár elmebeteg, mert nem hajlandó azonnal királlyá kikiáltani az én kedvenc Bajnaimat, s mellé alkirálynak Gyurcsányt.

S végül Földtelen Péter:
Máshol és máskor

Orbán megígérte, hogy megvédi a felcsúti földikutyákat, ezért kiirtotta őket. Mert pont a kisvasútja nyomvonala mentén ástak az aranyos földikutyák. A földikutyákat Turbórex szagolta ki, aki egyes hírek szerint korábban Vajna és Habony háziállata volt. Turbórex látszólag megkergette Cirkócirmost, valójában nyilnvánvalóan összebeszéltek – a földikutyák ellen.

Ha nem most és itt lennénk, hanem máskor és máshol, akkor minden egész más lenne. Többek között nekem is sokkal magasabb lenne a tiszteletdíjam. De nem lesz, mert iszonyú a diktatúra és irtják a földikutyákat, mert Orbán a földikutyák vagyonából jöttment, nem adózó szavazókat vásárol Székelyföldön.

Csak nem lesz e kicsiny ballib hazában végre csak a nekem és Sorosnak tetsző párt a parlamentben! Hiába, ez a turáni átok, immár az őskőkor óta nincs e tájon liberalizmus, csak mocskos, mucsai, otromba orbánizmus.

Forog a gyomrom, mert nem elég a tiszteletdíjam. Orbán adja azonnal át a vagyona felét Gyurcsánynak,  a másik felét meg nekem. Miért? Mert csak, meg mert szeretem a földikutyákat

1 comment:

  1. Nem megy magának ez az "Így irtok Ti" stílus.

    A nolblog egyébként tényleg vicces.

    Lenne.

    Ha nem lenne ennyire szomorú

    ReplyDelete