Sunday, February 21, 2016

A homoklobbi plus size csatája

A társadalomromboló homoklobbi egyre újabb módszereket talál az emberi társadalom szétrepesztésére.

Az új alattomos módszer az előnytelenség, igénytelenség nyomása a nőknél. Ennek kódneve: plus size. A kampány lényege: szégyellje magát minden klasszikusan szép, vékony, magára ügyelő nő, mert ő nem "igazi nő", míg az igazi nő a csúnyán elhízott, előnytelen kinézetű hatalmas bálnatehén.

plussize

egy igazi nő a homoklobbi szerint


ps1


egy álnő a homoklobbi szerint (direkt 40 év feletti és szőke nőt választottam, mivel én kifejezetten nem kedvelem a szőke hajat)


Hozzáteném: önmagában nem azzal van gond, hogy egyes nők kövérek. Vannak ilyen típusok, s vannak férfiak, akik kifejezetten ezt a típust szeretik. A gond a klasszikus szépség stigmatizációja, s egy emberidegen új ideál kötelezővé tétele.

A cél a férfiak természetes ízlésének megzavarása, annak lerombolása, s ezzel együtt a szép nők megszégyenítése, a csúnyaság tapsolása. A cél azonban túl átlátszó: az emberi társadalom lerombolásának liberális akcióterve jól érezhető az egész mögött.

¡No pasarán!

7 comments:

  1. Kedves MaxVal!

    Ez az elmefuttatása is zavaros mint a tekintete :o)

    Már ott kezdhetnénk, hogy mit érdekel egy homoszexuális férfit hogy egy nő szép vagy csúnya?

    Aztán folytathatnánk azzal, hogy és ha érdekelné esetleg, kit érdekel, hogy egy homoszexuális férfi milyen nőt tart szépnek vagy csúnyának?

    És még folytathatnánk a végtelenségig.

    ReplyDelete
  2. Vezessük már végig a gondolatot, mi sül ki belőle. Szóval nyomást gyakorolni a nőkre, hogy egyenek látástól vakulásig, legyenek minél többen kétmázsásak, mert akkor az összes férfi homokos lesz bánatában? Érdekes elképzelés, szép helyezésre esélyes a konteók sorában.

    ReplyDelete
  3. "a férfiak természetes ízlésének megzavarása"

    Bocs, de ez marhaság.

    ReplyDelete
  4. A tulsulys emberek, nő vagy férfi, hátrányos megkülönböztetése, köztudott, és az ez elleni harc, nem a melegeké, hanem minden normális emberé.

    ReplyDelete
  5. Ezt is a homoklobbira fogni még az eddig agymenéseiden is túltesz. Ez a kép ugrott be, a te esetedben persze mindenért a liberalizmust és a melegeket kell hibáztatni.

    http://cdn.lolzbook.com/wp-content/uploads/2014/08/Blame-us.png

    ReplyDelete
  6. Érdekes, írtam ide egy kommentet még tegnap, de nem jelent meg. Mi lehet az oka? Moderálsz?

    ReplyDelete
  7. Valamilyen furcsa okból a rendszer spamnak vette összes kommentedet.

    ReplyDelete