Monday, May 30, 2016

Orbán és Soros

A ballibák intenzíven gágognak Orbán volt Soros-ösztöndíjasi státusza miatt. 

Mi is a valóság?

Orbánnak ki lett szemelve a 80-as évek végén, mert az egyik legtehetségesebb politikusnak tartotta őt a háttérhatalom. Hát fogták, simogatták, pénzelték, pici pártját sikeresen benyomták a parlamentbe.

Aztán mi lett: a láncos kutya elkezdett gondolkodni, s arra jutott: felülvizsgálja az összes addigi tant és átáll a nép oldalára.

A háttérhatalom meg dühöng, nincs egyszerűen jelenleg más magyar politikus, akit képes lenne kiállítani Orbán ellen. Talán csak Gyurcsánynak van meg a szükséges szellemi képessége, de ő - bár támogatja a háttérhatalmi elnyomást - szintén túl önfejű alak, akit nem lehet alakítani. Meg már túl öreg is ehhez.

Így Sorosék most kétségbeesetten keresnek valaki újat, aki kiállhatna érdekeik kérlelhetetlen képviseletére. De jellemzően minden kiszemelt alak hipergyorsan bukik, lásd esztergomi polgármester, éhségmenetelő milliárdosok csicskása, Pumukli, Fekete és Fehér Növér, Nővér a szürke 50 árnyalatában, stb.

A ballibák most intenzíven zsidóznak, mintha a háttérhatalmak emlegetése antiszemitizmus lenne. Pedig ezzel csak azt mondják el: szerintük a háttérhatalom zsidókból áll és zsidó érdekeket képvisel. Ki az igazi antiszemita tehát?




Hozzáteszem: Orbán nyilvánvalóan kénytelen lesz érezhető eredményeket is felmutatni, mert ellenkező esetben meg fog bukni. Az "a ballibek rossszabbak nálam" érv 2018-ban még működni fog, de 2022-ben már nem.


Ezért fontos addigra kialakítani olyan Orbán elleni ellenzéket, mely nem ballib irányultságú. Ez az ország érdeke.

Ha ismét Soros csicskásai veszik át a hatalmat, az tragédia lenne.

3 comments:

  1. Ki hiszi azt el, hogy Orbán bamba fejéből pattant ki az ötlet, hogy benyomuljon az összerogyott MDF és KDNP közé és helyére? Ehhez nem elég a sok hülye FIDESZes tümmedt agya, hogy ezt beszopassák a jobbos választókkal.

    Ehhez ész kellett.

    Konklúzió: a FIDESZ ugyanúgy a globális nagytőke bábja, mint volt liberális korában.

    Minden más (sorosozás, multicséplés) színjáték, alibi.

    Hülyegyerekeknek.

    ReplyDelete
  2. Orbán a nép oldalán. Muhahaha

    ReplyDelete
  3. Max, ez nagyon komolytalan levezetés volt, meg "mélyelemzés"... Neki kellene ugranod még egyszer,mert ez a kijelentés, hogy Orbán a "nép oldalára került", az a népet negligálja, sérti meg...
    Talán ha úgy dimenzionáljuk, hogy Orbán maga a nép egyedül, de akkor a "népre" kell valami más definíciót alkotni...
    Rád férne, egy kis kikapcsolódás...:-))

    ReplyDelete