Sunday, May 15, 2016

Eurovízió 2016.

Vége az idei eurovíziós dalfesztiválnak. Persze a fesztivál csak nevében zenei.

Az idei verseny azonban létfontosságú politikai következtetések levonására ad alkalmat.

Oroszország álláspontja messze a legnépszerűbb, az orosz résztvevő fölényesen első helyet ért el a közönségszavazáson. A pánikba esett háttérhatalom csak a zsűriszavazatok intenzív manipulálásával tudta megakadályozni az orosz győzelmet.

Az összes nyíltan homokos szám csúnyán leszerepelt, elsősorban a izraeli perverz srác. Európa nép nem akar homoszexuális lenni!

Az ukrán számmal a háttérhatalom valamiféle oroszellenes hisztériát igyekezett kelteni, ez azonban csúnya félreértés. A grúz Sztálin által 1944-ben deportált krími tatárok ügye nem Oroszország sara, az mindenki számára nyilvánvaló.

6 comments:

  1. Szánalmas, hogy minden részeredményből a saját nézőpontodat akarod bizonyítani. Egyrészt az orosz produkció jó volt, másrészt az orosz pontok nagy része a posztszovjet országokból érkezett. A jelenségre egy sarkosabb bizonyíték Szerbia eredménye, az összes posztjugoszláv ország 12 pontot adott, mindenki más egy darabot sem. Akkor ez most azt jelenti hogy Európa a szerb álláspontot szereti?

    Azért elképzelem, ahogy a téveszméid szerint mi játszódhatott le a szavazóknál: a német családapa odakiált a feleségének: "Te anyjuk, nekem szimpatikus a Putyin, küldjél már egy sms-t erre a szadopornószökevény Sergejre!" Tök reális.

    Mellékesen megjegyezném hogy az izraeli srác sokkal jobb eredményt ért el, mint amit az a szám vagy produkció érdemelt volna...

    ReplyDelete
  2. "az izraeli srác sokkal jobb eredményt ért el, mint amit az a szám vagy produkció érdemelt volna"

    Ez éppen engem igazol.

    ReplyDelete
  3. Most hova lett a facebookos hozzászólásom?
    Pedig nagyon jó a magyar srác, csak ámulok!
    Itt egy másik szám tőle, ami nem euróvíziós volt:

    https://www.youtube.com/watch?v=3BXhY6i1tyI

    ReplyDelete
  4. Meg még egy, hogy ne unatkozz és teljesebb legyen a kép! Nagyon jó, lehet, hogy írok róla egy posztot!

    https://www.youtube.com/watch?v=OFetWQmfXvI

    ReplyDelete
  5. A rendszer egyes hozzászólásokat kiszűr, nem tudom miért, de most megnézem.

    ReplyDelete
  6. Pont az ellenkezőjét igazolja, gondolkozz már. Ha leszerepelt volna és Európa ellene szavaz, akkor be sem jut a döntőbe az a szám.

    ReplyDelete