Monday, May 23, 2016

A gyűlölet arca

Érdemes megnézni az ATV-n ezt a műsort.

Aki nem érti, miért lenne katasztrófa Magyarországra nézve egy ismételt ballib irányítás, az megtudhatja ebből a videóból. S nem a nyíltan perverz Lakner Zoltánnal van a gond itt, az ő szövege kifejezetten mértéktartó, mérsékelt: liberális szöveg, de amit mond azt őszintén, nyugodtan fejti ki, amivel gond nincs, akkor se, ha az ember nem ért egyet nézeteivel. A baj a gonosz tekintetű Lengyel László, az ember aki immár 30 év óta a hatalmasok csicskásaként éli életét. Lengyel az a típus, aki akkor is ellenszenves számomra, amikor éppen véletlenül igazat mond: ez az ember egyszerűen hiteltelen, gusztustalan féreg, nem emberi lény.

Most már idősebben képtelen türtőztetni magát, teljesen ki is kelt magából.

Nem mondom el amit mond, tessék megnézni, mert érdemes. A lényeg az a lelki, aljas toporzékolás, mellyel likvidálna bárkit, aki más gondol, mint ő. Ha Lengyel a 40-es években lett volna fiatal. elsők között követelte volna Hitler bevonulását, 1956-ban meg a szovjet tankokat vezényelte volna. Gondolatainak lényege: el kell törölni a demokráciát Magyarországon, mert ez veszélyezteti a liberális nyugat hatalmát. Lengyel követeli: az USA döntse meg a magyar kormányzatot bármi áron.

 

2 comments:

  1. Meg vagy te huzatva!!
    56-ban nem a szovjet tankokat,hanem azt a 360,készenlétben álló,volt nyilasokból,Waffen-SS katonákból toborzott sreget vezényelte volna,amelyet azért nem küldtek Mo.-ra,nehogy idő előtt kilátszódjon 56 igazi arca!!A szovjet tankok megjelenése éppen alig akadályozta ezt meg!

    ReplyDelete
  2. "Lengyel az a típus, aki akkor is ellenszenves számomra, amikor éppen véletlenül igazat mond: ez az ember egyszerűen hiteltelen, gusztustalan féreg, nem emberi lény."

    Nem a tükörbe nézett véletlenül a képernyő helyett?

    Vagy nem a kikapcsolt tévé képernyőjén látta meg visszatükröződni "A Gyűlölet Arcát"?

    :o)

    ReplyDelete