Tuesday, March 22, 2016

Je suis ballib elmebeteg

Kb. 25 éve Bulgáriában egy hivatásos tüntető kitalálta a váltó-éhségsztrájkot.

Lényege: az egyik naplopó lumpen leül a járdára 4 órára, s nem eszik, majd feláll és elmegy enni, aztán jön a másik naplopó elmeháborodott, szintén 4 órára. Ez az éhségsztrájk-staféta. S nem, ez nem vicc.

Azt hittem ezt a "tiltakozási" formát nem lehet felülmúlni. Tévedtem. Ma azt olvasom, hogy az álpedagógusok terve: munkaidőn kívül sztrájkolni! S ez sem vicc.

Persze ki várhatott mást az egyenruhás - elől kockás, hátul soros ingű - álpedagógusoktól, de ez azért ez mégis meglepő.

Tervezem: én ezentúl meg éjszaka, alvás közben éhségsztrájkolni fogok. Rettegjen mindenki, aki nem teljesíti követeléseimet!

 

13 comments:

  1. Vicces maga, mikor szóról-szóra nyomja a fidesznyik propagandát, közben meg váltig állítja, hogy Óh! Én nem is vagyok ám fidesznyik. Vonista meg pláne


    A sorosozás különösen tetszik.

    :o)

    ReplyDelete
  2. Független vagyok, erre nagyon érzékeny vagyok. A függetlenség azonban nem véleménytelenség.

    Nyilvánvaló Soros és mások érdeke az ügy mögött.

    ReplyDelete
  3. Szóval,Max,Orbán,és Soros most ellenségek?!
    Ne má!!Nehogy elhidd!!

    ReplyDelete
  4. Álpedagógus, az basszus. Aki kiáll a saját és tanítványai érdekeiért, az már mindjárt "ál"pedagógus szerinted. Elhiszem, hogy birkusztánban és a Fidesz háza táján nehéz elképzelni, hogy bárki hátsó szándék és fizetés nélkül kiálljon valamiért, de szerencsére Magyarországon vannak még ilyen emberek. Nem a Fideszesek persze, a Nemzeti múzeumnál továbbra is a fizetett és/vagy Lengyelországból buszoztatott tömeg volt jellemző, ellentétben a parlamentnél tüntető pedagógusokkal.

    Amennyiben Sorosnak érdeke a színvonalasabb oktatás, akkor az egybe esik az ország érdekével, szóval hajrá, hajrá. Valójában szerintem le se szarja a pedagógusokat, nem is értem hogy lehet őt sejteni minden mögött. Ja de, Fideszpropaganda. Gondolkodni nem szoktál melótt átfogalmazva leírod itt is a fideszközleményeket?

    ReplyDelete
  5. Ja és hogy mekkora baromságot írtál: munkaidő nem egyenlő tanítási idő. A pedagógusok tanítási időn kívül, de munkaidőben akarnak sztrájkolni, ezzel is a diákok érdekeit szem előtt tartva. A mocskok. Igazi álpedagógusok, akiket Soros pénzel. Ja nem.

    ReplyDelete
  6. Az álfüggetlen kifejezést keresed, rád legfeljebb így lehet a függetlenséggel kapcsolatos kifejezést használni.

    ReplyDelete
  7. A valóság: nem mernek sztrájkolni, mert tudják, hogy a támogatottság nulla körüli lesz.

    ReplyDelete
  8. Te is tudod, hogy az egész csak egy ballib politikai akció, nem valós szakmai tiltakozás. Ha valós pedagógussztrájk lenne, nem lennének ennyire izgalomban a balliba megmondóemberek.

    ReplyDelete
  9. Fejezd be ezt a "te is tudod" szófacsarást, hiába kezded így a hazugságodat, ettől még nem lesz igaz. Rengeteg szakmai dolog miatt van okuk tiltakozni, és csakis azért teszik. Édesanyám sosem politizált, most sem ment tüntetni, 35 év tanítás után simán csak felmondott, mert nem bírja tovább azt a szakmaiatlanságot, túlterheltséget amit a KLIKtől kell elviselni. 55 évesen munkanélküliséget választotta. Mások szerencsére ki mernek állni és az éhenhalás helyett a demonstárciót választják.

    Álfüggetlenként neked nem a fideszpropagandát kellene visszaböfögnöd, hanem esetleg olyanok véleményére támaszkodni, akik a magyar oktatásban dolgoznak vagy tanulnak. Külföldről ez nehéz lesz. Amiről nincs elég információd, abba inkább ne böfögj bele!

    ReplyDelete
  10. Az a nulla körüli támogatottság látszik a Parlament előtti tüntetés képein is. Ja nem.
    http://ocdn.eu/images/pulscms/NGI7MDQsMCwzNyw2NDAsMzg0OzA2LDMxNCwxYmM_/84b5ee615780ce18900b10bb4b0ffc5f.jpeg

    ReplyDelete
  11. Kedves MaxVal!

    Ön csupán a józan észtől független.

    De attól nagyon.

    :o)

    ReplyDelete
  12. Azért nem mernek sztrájkolni, mert a fidesz által kreált Niggertartási Törvény (korábban: Munka Törvénykönyv) lehetetlenné teszi a sztrájkot törvényes keretek között.

    És gond nélkül kirúgható vált bárki. Mehet havat lapátolni augusztusban, mert ugye munkanélküli segély sincs már csak félbér két-három hónapig max.

    ReplyDelete