Monday, March 28, 2016

A menekültcsata vége

Európa liberális fűrere, Satana Mertkell is rádöbbent: nem költözhet Pakisztán, Afganisztán, Irak, Szíria és Líbia teljes lakossága Nyugat-Európába. Igaz, ehhez kellett 2 millió álmenekült beáramlása, de jobb későn. mint soha.

Orbán eközben európai hírű, népszerű politikussá emelkedett, aki immár az egész kontinens kisembereinek tisztelét bírja. Pedig Orbán nem tett valójában semmi rendkívülit: csupán a nyilvánvaló butaság és a nyilvánvaló igazság között nem a liberális dogmák által megkövetelt módon választott, azaz nem a butaságot választotta, hanem az igazságot. Apró cselekedet ez, de liberális mércével még ez is óriási lépésnek tűnik.

A magyar ballibekkel pedig a padló fel lett mosva - ismét. A balga magyar ballib agytröszt komolyan hitte: csak ki kell állni a hatalmasok mellett és a siker magától jön. Nem, ez már nem így zajlik: amikor a tények ennyire nyomasztóan a liberalizmus ellen szólnak, a puszta hatalom már nem elég.

Pedig  a háttérhatalom mindent bevetett Magyarország ellen. Az összes ballib és a nyugati média KÖVETELTE, hogy Orbán mindenkit engedjen be és át. Amikor pl. minden nagy nyugati tévécsatorna a Keleti pu. elől átkozta Orbánt és éljenezte a "szegény, szerencsétlen" iszlamista terroristákat. Hatalmas provokáció volt, részletesen megszervezve Soros és más hasonlók által. Orbán sokszor hibázik, de ebben a csatában minden próbát kiállva csillagos ötösre vizsgázott: nem engedett egyik szélsőségnek sem, s udvariasan, de kőkeményen legyőzte a provokátorokat.

A röszkei csata pedig - amikor állig felfegyverkezett iszlamisták ostromolták meg Magyarország területét - bele fog kerülni a jövő történelemkönyveibe.

13 comments:

  1. Én hónapokkal ezelőtt megmondtam, hogy Európán a kereszténység csupán egy vékony máz. Egyénként Önön is.

    Nem kell attól félni, hogy itt bárki túl komolyan venné a keresztényi szeretetet és a többi keresztény baromságot, hazugságot.

    Európa nem attól lett ilyen gazdag, mert túltengett benne a keresztényi szeretet.

    Inkább a gusztustalan kapzsiság, mohóság és gátlástalanság tengett túl benne mindigis.

    Szóval én egy cseppet sem lepődök meg azon, hogy előbb-utóbb mindenkit hazapenderítenek. Akár a magyarokat is. Sőt akár még az 56-os magyarokat is a világ minden tájáról.

    A piszkos munkát persze a csicskásokkal, az orbán-félékkel végeztetik el.

    ReplyDelete
  2. Ez nem keresztény kérdés. Egyetlen keresztény elv sem mondja ki, hogy költözzön a fél világ Nyugat-Európába. A keresztény szeretet nem jelenti azt, hogy legyünk ostobák.

    ReplyDelete
  3. A keresztényi szeretett alapszintű megnyilvánulása lenne az, hogy ne hagyjanak étlen-szomjan, orvosi ellátás nélkül embereket.

    Hogy ne tekintsenek mindenkit automatikusan bűnözőnek, terroristának.

    Minimális megértés vagy legalább megérteni akarás.

    A keresztények éppen ezekre az elvekre szarnak.

    A kormány is. Ön is. A "keresztény" Európa is.

    ReplyDelete
  4. Ha szabad mozgást engedünk, az rossz lesz mindenkinek. Azaz a keresztény hozzáállás éppen a tömeg leállítása.

    ReplyDelete
  5. Maxi!
    Már megint bent vagy az erdőben!Orbán nem a realításokat ismerte fel,csak a realitásoknak azt a részét,hogy mit használhat ki belőle a saját hasznára,egyébként nagyban tesz a migráns-kérdésre!Rendre látom,hogy az utcánkban piros peugeot partner autókkal húsvét napján oda-vissza furikáznak húsz percenként váltják egymást,és a hátsó ülések le vannak sötétítve,a vasút mellett pedig nem idén lebarnult ,láthatósági mellénnyel ellátot néger pofa masírozik, a sötét úton pedig egy szintén furgon ballag tökre kivilágítva,ami felészintén nem húsvéti alakok masíroznak,guggolva,arcukat elfedve rejtőznek a kocsink reflektora elől!Ezek Mo.-n keresztül jöttek ide,és meglehetősen sokan vannak!Tehát nincs megállás,még akkor sem,. ha Orbán segge leszakad az erőlködéstől,hogy hazudja,hogy ő oszt mindent megtett!!Az igaz,hogy mindent megtett,amit a saját javára fordíthatott,úgymint a z eddig gazdálkodók földjét a magáévá tette,hogy több ezer birka legelő nélkül maradt!De úgy látszik,te nem vagy k

    ReplyDelete
  6. Én nem arról beszéltem, hogy mit kell engedni vagy mit nem.

    Kizárólag arról, hogy a keresztényekről megint lehullt az álorca.

    Most éppen a menekültekkel kapcsolatos bánásmód kapcsán.

    ReplyDelete
  7. Nem volt álarc eleve, s nem esett le. A migráció nem keresztény tanítás.

    ReplyDelete
  8. Az emberekkel, gyerekekkel, öregekkel való bánásmód - beleértve a velük kapcsolatos szóhasználatot - keresztény tanítás lenne, ha lennének itt keresztények.

    De nincsenek.

    Csak olyan álkeresztények vannak, akik ettől a póztól várják a boldogulást. Mint például Ön is.

    ReplyDelete
  9. Mi a gond a bánásmóddal? Ezek az emberek német segélyeket akarnak, azaz pénzt. Mióta része a kereszténységnek a migánsok bőven való ellátása pénzzel?

    ReplyDelete
  10. Ez az általánosítás önmagában megmutatja az Ön álkeresztény mivoltát.

    ReplyDelete
  11. A tények elemzésének bevált módja az általánosítás. Mi koze ennek a kereszténységhez? Tudsz mutatni keresztény elvet, mely kimondja, költözzön az egész világ nyugatra?

    ReplyDelete
  12. Téved. Nagyot.

    Kizárólag a hülyék logikája általánosítani mindenáron.

    Akkor is ha nincs mit.


    Régebben még tudott olvasni. És régebben kisilabizálta volna a kommentjeimből, hogy nem beszéltem a világ nyugatra költözéséről.

    Az emberekkel való bánásmódról beszéltem. Beleértve a velük kapcsolatos szóhasználatot is.

    ReplyDelete
  13. Konkrétan mi a teendő? Ők jönni akarnak, mi nem akarjuk őket - hogyan kellene ezt emberi módon elintézni? A határkerítésre mosolygó plüssmackókat rajzolni?

    ReplyDelete