Saturday, October 8, 2016

A vicces Népszabadság-műbotrány

Végre egy jó hír! A liberális okádás és népellenesség egyik fóruma, a Népszabadság című ultrajobbos-ultraliberális szennylap megy megérdemelt helyére, a szemétdombra. Ahogy ezt ők mondják: nem volt rá piaci kereslet. Bontsunk pezsgőt!

Közben az MSZP tüntetést szervez. Vicces: a lap másfél éve még az MSZP tulajdona volt,majd eladta azt jó pénzért. Ezeknek teljesen elment az eszük? De jó tudni, hogy ez így "európai", majd a legközelebb, ha eladok valamit, én is tüntetni fogok aztán érte, miután felmarkoltam a pénzt.

A ballib médiák közben a sajtószabadságról hallucinálnak. Hamis, nagyon hamis. Ők mondták pár éve, hogy minden a szabad piac láthatatlan kezének eredménye, s amire nincs kereslet, arra nincs szükség. Tetszettek volna "keresni" a Népszabadságot!

A Népszabadság egyébként megérdemli sorsát. Az utóbbi másfél-két évben ez a média teljesen lezüllött. Gond egy szál se, a lap munkatársait várja a Londoni Kalifátusban a mosogató szektor: ahhoz talán még az ő állatias-hányós szintjük is elég lesz...

nol

 

4 comments:

  1. Van az úgy, amikor a hóhért akasztják. Minden bizonnyal helytállnak a versenyszférába a szerkesztőség tagjai, ők mind egytől egyig, talpig becsületes és őszinte emberek. Ami pedig az eljárást illeti, a multik így szoktak eljárni. A baloldal pedig és más mindenki vegye végre tudomásul, ha aki elad valamit,annak nincs;lapja, székháza, és hazája úgy egyébként semmije..

    ReplyDelete
  2. Nagy elégtétel nekem, hogy égni látom azt a szennylapot!

    ReplyDelete
  3. Ezt is megértük: a Szabad Nép-félóra a harmincadik percéhez érkezett...

    ReplyDelete