Saturday, June 25, 2016

Az angol nép hatalmas győzelme

Az okosok, a szépek, a szakmájukban sikeresek, a fiatalok, a jóságos, modern emberek, a felszabadult lelkűek Anglia EU-tagságára szavaztak, míg az ostobák, a csúnyák, a lumpenek, a vének, a gonosz, múltban rekedt emberek, a téveszmékben élők pedig arra, hogy Anglia lépjen ki az EU-ból.

Legalábbis ez hangzik el manapság világszerte a hisztériás rohamba esett liberális megmondóemberek szájából és médiáiktól.

Hát igen, szomorú dolog ez a demokrácia nevű izé, hogy felelőtlen állampolgárok csak úgy szabadon szavazgathatnak, nem véve figyelembe a mindig igazat mondó, jövőbelátó bölcsek tanácsait, ahelyett, hogy a mindig okos liberális elitemberek irányíthatnának szabadon, hiszen övék a tökéletes igazság ismerete.

Hol hallottuk már mindezt? Tessék megkapaszkodni: a liberálisok legnagyobb ellenségeitől, a kommunistáktól! Ott egész elmélet lett kiépítve arra, hogy a nép képtelen felismerni saját érdekeit, mert tudata hamis, így kell egy bivalyerős Párt, mely acélkézzel vezeti a népet, természetesen a nép érdekében.

Mi a valódi helyzet? Az angol nép egyszerűen megunta, hogy brüsszelita idióták packáznak az országukkal. Anglia elég erős az EU nélkül is, így az angolok az EU megreformálása helyett inkább kiléptek a problémából.

brexit

S meg is jöttek a legfantasztikusabb liberális vészjóslatok: az Egyesült Királyságból kiválik Észak-Írország és Skócia, Gibraltár pedig csatlakozik Spanyolországhoz, sőt London független állam lesz! Ezekből egyedül Skócia kiválásnak van meg a valós esélye. Észak-Írországban hiába szavazott 56 % az EU-tagságra, a lakosság háromnegyede ellenzi az Írországgal való egyesülést. Ugyanez igaz Gibraltárra is: bár ott 96 % szavazott az EU-tagságra, kb. ugyanennyien szavaznának a Spanyolországhoz csatlakozás ellen. Londonban pedig hiába szavazott 60 % az EU-tagságra, London nem rendelkezik önrendelkezési joggal a brit alkotmány szerint.

Kitérnék arra is, amiről kérdést kaptam: miért szavaztak az emberek Gibraltáron, s miért nem szavaztak sehol a többi brit külbirtokon. A válasz: a 16 brit külbirtok közül csak 2 EU-tag: Akrotíri-Dekélia és Gibraltár, ezért a többin nem is lehetett népszavazás. Akrotíri-Dekéliában pedig azért nem volt népszavazás, mert ez az egyetlen brit külbirtok, melynek nincs polgári irányítása és nincs állandó, saját lakossága sem: ott mindenki vagy külföldi állampolgár vagy a brit hadsereg alkalmazottja,


A lényeg: az angol nép sikeresen megvívta függetlenségi harcát. S velük együtt hatalmasat buktak a magyar ballibák is. Azaz csupa jó hír.

lzbrexit

Magyarország - és a többi keleti tagállam - érdeke jelenleg azonban más, mint az angol népé: ez az EU megváltoztatása. S csak ha ez nem megy, jön a kilépés.

Öt évet adunk a brüsszelitáknak, hogy távozzanak és adják át az EU-t az európaiaknak! Ha nem megy, leromboljuk az EU-t.

https://www.youtube.com/watch?v=VIEt_tZCHbM

8 comments:

  1. "S velük együtt hatalmasat buktak a magyar ballibák is. Azaz csupa jó hír."

    Bocs, de nem Orbánék hirdettek a brit lapokban, hogy maradjanak?

    Nem ártott meg magának ez a meleg?

    Valamit tegyen a fejére, és lehetőleg vizezze rendszeresen.

    :o)

    ReplyDelete
  2. Ez a kiállítás ez Szófiában van? Ezek mind trákok, vagy van közöttük ógörög is?

    Vagy mind ógörög?

    ReplyDelete
  3. Orbánnak jó a brit NEM, de az IGEN is jó lett volna.

    ReplyDelete
  4. Mármint https://www.flickr.com/photos/bircamax/albums/72157668641047846 ezek? Ezek a szófiai régészeti műzeumban készültek. Mindegyik bulgáriai lelet, egy kisebb rész görög, a nagyobb rész trák, ill. azonosítatlan őskori, van pár bolgár is.

    ReplyDelete
  5. Igen, erre gondoltam.

    Volt a trákoknak írása?

    ReplyDelete
  6. Én nem hiszek abban, hogy akár Angliában is szabadok lennének a választások. Ha a kiválás győzött, akkor az azt jelenti, hogy a nagytőke ezt akarta. Csak azt nem értem, miért.

    Anglia az amerikaiak kapuja volt az EU-ba, amiből szépen profitáltak. Így ez a szerep átvándorol Írországba illetve ha elég gyorsak, Skóciába.

    ReplyDelete
  7. Valójában nekem is az a dilemmám,mint Z.Aszternek!Miért jó a briteknek a kiválás az EU-ból,és miért nem jó a briteknek a kiválás az eu-ból!?
    Magyar vonatkozásban szintén!Az EU-ba való belépés Mo.-nak az elb...szott (na,az nagyon tudatosan lett elszabva!) rendszerváltás követleztében nagyon sovány eredményt hozott,mégpedig azt,hogy A rendszerváltó elit meggazdagodott,a nép pedig nagyon csóró lett! Orbán,és tsai megkapták az árulás júdáspénzét,de több már nem lesz(ha igaz!),aztán hogy miért lesz jó kilépni Orbánnal az EU-ból(hogy azt csinálhasson Mo.-n,amit akar!?) és miért lesz nekünk jó bennmaradni az EU-ban Gyurcsánnyal(indonéz bányarészvénnyel a stb. a háta mögött!4) azt az ördög sem tudja megmondani!!
    És hogy ennek kapcsán miért jó az USA-csicska(ha, persze,nem fordítva van!-vannak ilyen irányú igék is!!) Angliának kilépni--vagy akát bennmaradni!?

    ReplyDelete
  8. Kedves Pietnik!

    Sajnos nem tudom, mire megy ki ez a játék. Ugyanis ennek olyan súlyos következményei lehetnek, ami érthetetlenné tesz minden spekulációt.

    Ok lehet Amerika szerepének csökkenése szinte minden területen. Így az EU 60 millióval kevesebb, Amerika meg több.

    És van abban ráció, hogy a britek a jenkikkel közösködjenek, ne az EU-val. A világ körülbelül 2/3 részben amerikai és brit kézben van, és ennek 2/3-a amerikai, 1/3-a brit.

    És lehet, hogy egy szoros együttműködés kárpótolja majd a briteket.

    De ehhez miért kellett kiválni?

    ReplyDelete