Saturday, August 27, 2016

A végső bajor csapás

Meglett a végső csapás.

Ha egy ballib politikai akcióban megjelennek a legfanatikusabb ballib megmondóemberek is, az mindig azt jelzi: befuccsolt.

Most olvastam, hogy Iványi Gábor MINDEN állami kitüntetését visszaadja, mert így tiltakozik Bayer Zsolt közíró kitüntetése ellen. Azaz NEM csak azt a kitüntetést adja vissza, amit Bayer is kapott, hanem mindent. A szokásos duplázás, érzi Iványi, hogy nem ment az egész kampány, a kitüntettek 95 %-a nem adta vissza a kitüntetést, így hát ő igyekszik még egy jó nagyot mondani a végén.

Egyébként személyében nincs bajom Iványival, végez ő hasznos dolgot is, ilyen a hajléktalantámogató tevékenysége. Egyszer régen, 2005-ben még hivatalos kapcsolatban is álltam szervezetével, s csak jót mondhatok ezzel kapcsolatban. Azaz aláhúzom: kizárólag a politikai szereplő Iványit kritizálom itt.

A ballib pártok igyekeznek a népszavazás előtt erőt gyűjteni, ennek volt része a Bayer-féle műbotrány is. Már a ballib holdudvar jelentős része is legyintett csak az egészre. Ez van, a ballibák nem képesek ismét átverni a népet.

Ami meg Bayert illeti, sokszor igazat ír, sokszor meg nem. De egy biztos: ő mindig hiszi, hogy az igazat írja. Ígéri, hogy már nem lesz trágár, ez jó, mert a trágárság szinte mindig kontraproduktív.

1 comment:

  1. Peter Maros Sr.

    Tudomásom szerint nem az ávósok kergették bele Magyarországot két világháborúba összességében sok-sok százezer áldozattal, hanem azok, akiknek a jobboldal ma szobrokat emel vagy emelne.

    És sokan mondták, hogy az ávós pofon azért fájt jobban, mint a csendőrpofon, mert attól jött, akitől nem várták.

    És ugye azt is lehet mondogatni, hányan léptek le 1945-1990-ig, csak ugye azt felejtsük el nagyon gyorsan hozzá, hogy az első világháború előtt röviddel minimum 1,5 millióan, de volt az inkább három is, 1990-2015 között meg ugye rebesgetnek már félmilliót is.

    ReplyDelete