Sunday, August 14, 2016

A magyar népszavazás

Amiben a ballibeknek igazuk van: az októberi népszavazás kérdése értelmetlen.

Igen, az. De csak közvetlen, szószerinti értelmében az.

A mögöttes tartalmát illetően a kérdés nagyon is értelmes.

A ballibek tévednek, amikor az állítják, hogy a népszavazás célja belpolitikai harc. Nem, nem az. Nincs miért egy olyan ügyben belpolitikai harcot folytatni, amiben a kormány esküdt ellenségeinek nagy többsége is a kormány álláspontját osztja.

A cél egyedül külpolitikai. Napjainkban alakulgat az EU-ne belül egy erős antiliberális tömb, melynek célja a magártól túlságosan megfeledkezett Brüsszel szarvainak kicsi visszanyesése. Ennek magyar eleme az október antibrüsszelita népszavazás.

Maga a téma pedig pofonegyszerű. Az önvédelem alapvető emberi ösztön. Az, hogy a ballibák direkt kikapcsolják, de legalábbis úgy tesznek, mintha kikapcsolnák magukban ezt a ösztönt az meg szimpla pszichiátriai kérdés. Ha viszont egy pszichátriai beteg másoknak akar dirigálni, azt le kell fogni. Ma Brüsszel egy ilyen elmebeteg. Le kell fogni, mert bajt okoz. Pont.

A magyar ballibekről sokkal jobb a véleményen: biztos vagyok benne, hogy 99 %-uk a lelke mélyén egyetért az iszlamista migráció kérdésben Orbánnal.

3 comments:

  1. Kedves MaxVal!

    A liberalizmus, a nacionalizmus és a nácizmus ugyanannak a nagytőkének a három megjelenési formája. Ugyanaz. Mégha képviselőikben különböző személyek is.

    A menekültáradatot szándékosan indították el azzal, amikor az EU és az USA lefaragta a menekülttáborok támogatását. Holott tudták, hogy a menekültek száma még nőni is fog.

    Orbán pedig nem renitenskedik, hanem mint a külföldi nagytőke leghűségesebb pincsikutyája azt a szerepet játssza, amit neki a gazdái megparancsoltak.

    De egyébként a többiek is.

    ReplyDelete
  2. Orbán megvédte az országot a legrosszobbtól, ez itt a lényeg. Ha Orbán megpróbálná az igazi problémát megoldalni, másnap már nem lenne kormányfő. De a mozgásterében jól mozog.

    ReplyDelete
  3. Orbánnak annyi a mozgástere, hogyha jó pincsikutyája a németeknek, akkor cserében a német kézben lévő teljes magyar média, jobbos és balos sajtó hallgatólagos támogatásával lophat mint a szarka.

    A többi (kerítés, huzakodás Merkellel, stb ...) ingyencirkusz hülyegyerekeknek.

    Ami nem jelenti azt, hogy nem származik belőle iszonyú kár a magyar népnek. De azt ő leszarja.

    A fő, hogy ők megtömhessék a zsebüket.

    Akár a lopott pénz sokszorosára rúgó további kárt okozva, csakhogy lophassanak.

    ReplyDelete