Sunday, March 27, 2016

Nem értik

A ballib agytröszt képtelen megérteni, mi az oka a Fidesz hatalmas népszerűségének.

Valós elemzés helyett álmagyarázatokkal jönnek elő. Lásd: a Fidesz megvett egy réteget, a többi szavazó pedig vallásos hittel fideszes.

Aztán vannak a vicces elemek is, melyek "kiszámolják", hogy a többség az országban ellenzéki, mert pl. csak a szavazásra jogosultak 27 %-a szavazott a Fideszre, azaz az ország 73 %-a ellenzéki. (Ez persze demagóg számítás, ily módon számolva az eddigi összes magyar kormány illegitím volt.) Be is írtam régebben egy ballib fórumra:
a ballibek a szavazásra jogosultak 16 %-ának támogatásával a hátuk mögött azt állítják, ők legitímebbek, mint a szavazásra jogosultak 27 %-ának támogatását bíró Fidesz - vicces...

választ persze sosem kaptam erre a hozzászólásra.

Mi a valóság?

Orbán szinte mindent megtehet, míg az ellenfelei a nyugatnyaló ballibák. Ez az igazság. Ki az ideális politikai ellenfél bárki számára? Az, aki egy biztos rosszat kínál alternatívaként, Így nyugodtan alhat az illető politikus, hiszen ellenfele előre megnyer neki és helyette minden csatát.

A Fidesz NEM a keménymagja miatt nyer választást, hanem a pártfüggetlen többség miatt, akik a Fideszt tekintik a kisebbik rossznak a ballibekhez képest. A keménymag sosem volt senkinek se elég. A ballibek sem nyertek volna sose választást, ha csak a keménymagjuk szavazott volna rájuk. Ha csak a fideszes keménymag szavazna a Fidesz, ma a Fidesz egy kicsi ellenzéki párt lenne.

10 comments:

  1. Orbán a gyarmattartóink legjobb kollaboráns kormánya. Őket támogatja a gyarmattartóink kezében lévő sajtó. Az un. ellenzéki sajtó is. Jelesül hogy szándékosan ostobaságokat sulykol és eszében sincs az ellenzéki sajtó feladatát ellátni.

    Minden marakodás csak színjáték hülyegyerekeknek.

    Cserében pedig lophatnak tőlünk annyit amennyit nem szégyellnek.

    És ők nem szégyellnek semmit.

    ReplyDelete
  2. A tények nem igazolják ezt...

    ReplyDelete
  3. De. A tények pont ezt igazolják.

    Ha Orbán nem a rá osztott szerep szerint ugrálna. már rég kitekerték volna a nyakát mint egy csirkének.

    ReplyDelete
  4. Senki sem állítja, hogy Orbán forradalmár lenne. Nyilvánvalóan ő a kereteken belül ugrál, s azokat próbálja tágítani, s nem lerombolni őket. Viszont a ballibek meg egyenesen örülnek a kereteknek,

    ReplyDelete
  5. Itt mindenki a gyarmattartóink bábja.

    Mindenki azt a szerepet játssza, amit neki kiosztanak.

    Orbán is.

    Ha nem teszi, vagy hibázik, mehet.

    ReplyDelete
  6. Ezt nem tartom valószínűnek.

    ReplyDelete
  7. Orbán összejátszik Merkellel. Ő játsza a csúnya rossz csendőrt. Merkel meg az áldott jó szívűt, akik csak az ilyen tetük kényszerítenek arra, hogy hazarugdalja a menekülteket családostúl-gyerekestűl.

    ReplyDelete
  8. Max!
    Aszternek nagyon igaza van!Ne tévesszen meg senkit(pedig ez nagyon sikerült!!) az,hogy Orbán játsza az Eu-s ellenzéket!Már nagyon régóta mondom,hogy a Nyugat,azaz az USA,és csicska kiszolgálója az EU,már régen letolhatta volna az árnyékszékbe Orbánt,ha neki nem tetsző politikát folytatott volna!Habony nem más,mint amerikai tanácsadó bohóc ruhában,Bajnai,Mesterházy,és Gyurcsány szintén!(Nem véletlen,hogy Mesterházy,és Bajnai a választások előtt az USA-ba mentek,Gyurcsány pedig beosont az amerikai nagykövetségre!Nem tanácsért mentek,hanem eligazításra!Na,itt kezdődik a ballibség,de az csak szűk körre vonatkoztatható,ránk nem,még ha baloldaiak vagyunk akkor sem!Az pedig egy másik kérdés,hogy meg kell tisztítani a baloldalt magát a baloldaliságtól,ami azt jelenti,hogy világosan el kell magyarázni az olyan vaksággal megverteknek ,mint te is vagy,hogy a tisztességes fizetés,a megbecsülés,a kizsákmányolás megszüntetése az nem bolsevik-baloldali eszme,hanem az egyetemes emberi jogok ér

    ReplyDelete
  9. Maxi!
    Ebbe a rovatba korlátozottan lehet csak írni!?Ugyanis az előbbi hozzászólást nem engedte továbbírni a masinger!Talán ugyanaz,mint a múltkor,mikor azt a bizonyos angol szöveget kértem rajtad számon,ami nem engedte továbbírni?!
    A folytatás pedig...:
    ...az egyetemes emberi jogok érvényre juttatásának erőteljes szándéka,amelyet mind az árnyék-hatalom,mind pedig a z EU-s,USA-s összeesküvés a háttérbe szorított,silány,aláírt papírfecnivé silányított,pedig azt éppen a kommunista eszmék ellenére találtak ki,hogy látszólagosan igazolják a saját emberségüket,ami sosem létezett!!
    és ennek kapcsán silányították le a kommunista-szocialista eszméket olyannyira,hogy ne is kelljen velük foglalkozni,de a saját hamis eszméjüket sem juttatták érvényre az állandó kommunista veszélyre hivatkozva!
    Ennél sokkal álságosabb a dolog,de ezt már nem fejtem ki,vagy olyan okos,hogy erre magadtól is rájössz,de ezzel meg az a véleményem,hogy te ezt nagyon is jól tudod,csak játszod itt az eszed!

    ReplyDelete
  10. Utána fogok nézni, lehet hogy maximalizálva van a jelszám.

    ReplyDelete