Sunday, July 10, 2016

A NATO varsói csúcsbandagyűlése

Összegyűltek Varsóban a háború uszítók.

Az agonizáló nyugat nem fogja feladni a harcot, ők nem olyanok, mint a Szovjetúnió, mely annak idején feladta a vesztes csatát, háború nélkül. A nyugat ennél sokkal agresszívabb.

A kezdeti pont a Közel-Kelet újragyarmatosítása volt, ez volt az "Arab Tavasz" nevű kémművelet. De a keleti élettér még ennél is fontosabb a liberális háttérhatalomnak. Lásd Soros nyilatkozatait Ukrajna fontosságáról!

Nagyon fontos, hogy mit lép Európa. Az európai népek érdeke, hogy szabotálják ezt a háborús hisztériát. Orbánék szerepe kulcsfontosságú: ravasz trükkökkel képesek lehetnek a NATO belső rombolására, ami fontos békepárti lépés lehet. A csehek és a szlovákok pedig talán még Orbánnál is fontosabb szerepet játszhatnak ebben.

Szerencsére ma már nyugaton is növekszik a populizmus, a népek felkelése. Ma már a nyugat nem lehet biztos egy sor nyugati országban sem, lásd UK, Franciaország, Ausztria.

A nyugati propaganda által szajkózott "fenyegetettség" csak a vérre éhes nyugati nagytőke és csicskásaik nedves álmaiban létezik. A NATO háborús uszító politikájának véget kell vetni. Ennek ugyanis háború lesz a vége. Kinek érdeke a háború? A népek érdeke a béke.

Reméljük, az USA-ban a populista Trump nyeri a választásokat, ez esetben esélyes, hogy lassú rothadásnak indul az agresszív imperialista fegyverkezési tömb. Az ultrajobbos Clinton nyeresége erőt adna a háborúpárti lobbinak.

 

Ez most ugyanaz a helyzet, mint ami Európában már volt a XX. sz. 30-as éveiben. Itt az ideje, hogy a magyar vezetés, a mostani okosabb legyen az akkorinál.

Rendkívül fontos ezért a magyar népszavazás pozitív kimenetele őssszel, valamint az osztrák elnökválasztás megismételt 2. fordulója - fontos, hogy ezeket a választásokat a nép nyerje meg. Reménykedjünk a jó eredményekben!

Ha a NATO erős, a natoiták véres háborút fognak kiprovokálni a világ népei ellen. Ezt el kell kerülni.

 

No comments:

Post a Comment