Monday, July 11, 2016

A háttérhatalom ligeti ökörködése

A magyar- és népellenesek erők belakapaszkodnak minden fűszálba.

Nincs építkezés likvidálás nélkül. A lényeg, hogy utóbbi minimális legyen.

Ha megszépül a liget, a ballibák átkozódni fognak. Dehát ez egy plusz érték: látni a dühöngve gágogó ballibák hisztijét.

Olyan ez, mint a metró. Amikor Demszky ígérte, de sosem csinálta meg, a balibák telegágogták a világot, hogy ez a világegyetem legfontosabb dolga. Aztán miután Demszky csúnyán elbukott, metrót 20 év alatt sem tudott építeni, s a tehetséges független Tarlós megcsinálta rekordidő alatt, most már húzzák a szájukat a ballibák, hogy "kihasználatlan a vonal", meg hasonló bugyutaságokat gágognak.

Ez van. A nép nem akar balib országrontást. Az ország pedig épül, szépül. Lesz szebb Liget, lesz olcsón termelő Paks, lesz minden egyéb - hiába hisztizik Soros.

S még valami: nem érvényesülhet 50 ember akarata szemben az egész városéval.

Ugyanezt mondták a ballibek is 2006-ban, hogy pár ezer tüntető nem teheti érvénytelenné milliók szavazását. Most mi változott?

Az, hogy pár embernek nem tetszik egy építkezés, egy parkszépítás rendben van. Tüntessenek bátran. De ha megpróbálják erőszakkal megakadályozna azt, akkor itt jön képbe a rendőrség.

Manipulált közvéleménykutatást könnyű csinálni. Megkérdezem, hogy például: "A csúnya, cigány Orbán ki akarja irtani a Városliget teljes élővilágát, s le akarja betonozni még az liget feletti égboltot is, Ön egyetért ezzel a pokoli tervvel?".

Ez így olyan, mind a zsidó viccben:
A rabbiképzőben a hallgatóknak dohányozni támad kedvük, s azon tanakodnak, vajon helyénvalló-e egyidőben tanulmányozni a Szentírást és dohányozni, ezért megkérdezik a rabbit:
- Rabbi, szabad a Szentírás tanulmányozása közben dohányozni?
- Természetesen szigorúan tilos - mondja a rabbi.
A hallgatók szomorúan hallják a választ, mikor az egyikük megszólal:
- Rosszul tettük fel a kérdést - majd odamegy a rabbihoz és ismét megkérdezi - Rabbi, szabad dohányzás közben a Szentírást tanulmányozni?
- Természetesen szabad, a Szentírás tanulmányozása minden körülmények között derék cselekedet - mondja a rabbi.

Egyébként az építkezés környékét pont kiválóan ismerem. 2006-2007 között szinte minden nap ott sétáltam a kutyáimmal, de gyerekkoromban is a környéken laktam 7 éven keresztül, 1973-1980 között.

 

No comments:

Post a Comment