Sunday, December 4, 2016

A népek tavasza

A népek tavasza zajlik. Télen. Minden a 80-as évek végére emlékeztet.

Akkor hihetetlenül gyorsan véget ért az addig sziklaszilárdnak hitt kommunizmus. Most hasonló folyamatok zajlanak.

2-3 még úgy tűnt, itt csak pár kelet-európai állam nevetséges és ideiglenes ellenállásáról van szó az USA és Brüsszel ellen. Gyakorlatilag csak Magyarország és Szlovákia harcolt, plusz részben Csehország, ahol a kormány EU-párti volt, csak a köztársasági elnök volt renitens. Úgy tűnt minden, ez csak egy múló epizód.

Csak hát a rendszerurak sokszor elbízzák magukat, csúnyán hibáznak, amivel aztán saját maguknak állítanak csapdát. Most ez a katalizáló esemény az Arab Tavasz nevű nyugati kémművelet volt, melynek célja az volt, hogy a haldokló liberális rezsimek új erőforrásokhoz jussanak. A nyugati liberális rend már a 80-as évek közepén a végét járta,akkor a kommunizmus bukása mentette meg őket: több billió dollár vándorolt át ugyanis ezáltal keletről nyugatra, így a liberális rend újabb 20 évre kapott lélegzetet. Ez a pénz elfogyott azonban, új források kellettek, innen a ráugrás a Közel-Keletre.

Az Arab Tavasz azonban csúnyán megbukott, az arab népek nem voltak hajlandóak nyugati kottára táncba perdülni, megvédték értékeiket. Az egyetlen eredménye a nyugati agressziónak a káosz és a menekülthullám lett. Ekkor a legtöbb addig alvó európai is felébredt: Európa liberális gazdái ugyanis levették álarcukat.

A görög nép felkelését a Negyedik Birodalom fűrere, Satana Mertkell még leverte, de a folyamatok már kicsúsztak az irányítása alól. Lengyelországban - mely a legfontosabb keleti EU-tagállam - a liberális erők csúnya vereséget szenvedtek, s kőkemény populista győzelem született. Ezzel a visegrádi országok egységes populista tömbbé tudtak válni, melyet immár képtelen volt Brüsszel leverni.

S megtörtént az, amire senki se számított: ahelyett, hogy a nyugati államok egységesen léptek volna fel a keleti rebellisek ellen, a nyugat fragmentálódott, s a keleti, populista eszmék egyre nagyobb népszerűségre tettek szert nyugaton.

Ki gondolta volna, hogy a liberális befolyás keleti növekedése helyett a populista befolyás fog növekedni nyugaton? A brüsszeliták pánikba is estek, ma már nyílt cenzúrára készülnek, lásd minden független médiát "orosz propagandának" minősítenek, tervezik a sajtószabadság beszüntetését. Ugyanazt akarják tenni, amit a kommunisták  a hidegháború alatt, amikor a nyugati rádióadásokat zavarták kifejezetten e célra épített zavaróállomásokkal. Vicces fordulat...

S a népek tavasza nyugaton is megállíthatatlan. A brit nép kilépett az EU-ból, hatalmas pofont lekeverve ezzel Brüsszelnek. Spanyolországban a baloldali populisták a semmiből a harmadik legnagyobb parlamenti párt lettek. Ausztriában mindkét liberális párt kiesett az elnökválasztás első fordulójában, a mai második fordulón egy zöld és egy újjobbos jelölt versengenek egymással! Olaszország ma népszavazás zajlik, ahol erősen valószínű a brüsszelita erők veresége. Még a hagyományosan óvatosan és félénken politizáló Bulgáriában is lépés történt a populista irányba a múlthavi elnökválasztáson.

S persze a legnagyobb pofon: a Birodalom központjában, Washingtonban a populista Trump legyőzte a liberális Clintont. Ezt a csapást a liberális elit máig nem képes kiheverni: január 20-tól egy rendszerkritikus áll az USA élén!

https://www.youtube.com/watch?v=UtJvYdX4GKM

https://www.youtube.com/watch?v=grD_IINiH9c&t=29s

Trump győzelme miatt hisztiző amerikai fanatikus liberálisok


S a folyamat nem ért véget. Jövőre a francia elnökválasztáson már most biztos, hogy a liberális erők veszteni fognak. Az elnökválasztáson csak az a kérdés, hogy a két oroszpárti jelölt közül ki fog nyerni.

Oroszország szerepe nagyon fontos. Ha nem létezne immár 10 éve az új, humanista, populista Oroszország, mely minden agresszióval szemben helytállt, ma esélyes lenne, hogy a liberálisok háborút robbantanak ki. Csak az orosz atomarzenál az, mely ebben visszatartja őket.

1 comment:

  1. Ha más híreket is nézel-olvasol,akkor rájöhetsz,hogy Trump jan.20.-i beiktatása koránt sem biztos!A Clinton-klán hatalmas támadásban van az elektorok ellen,megfélemlítik őket ,nyilvánosságra hozzák a nevüket stb.stb.
    És december 1.-én életbe lépett egy amerikai kongresszusi döntés,amely értelmében a világon mindenki számítógépét megheckelheti a FBI!
    Egyébként teljesen irreális sok meglátásod,egyszerűen érthetetlen módon!Kommunizmus nem volt,inkább áll az államkapitalizmus megfelelő!Ráadásul teljesen tájékozatlan vagy az akkori,valóban kommunista társadalom-elemzésekben,miszerint csak annyi a különbség a szoc,és a tőkés termelési mód között,hogy a szocban az értéktöbblet kisajátítása társadalmi ,a tőkésben pedig egyedi!
    Teljes mértékig azért buktatták meg a szocializmust,mert a piacok kellettek nekik,amelyek mára,mint ahogy te is helyesen látod,már kifulladtak,és szükség van egy újabb háborúra,hogy az erő-és gazdasági viszonyokat újra szerkesszék!természetesen a háttérhatalom javára!
    A múltkoriban adtam it egy linket(www.magyardiplo.hu:A bárányok hallgatnak!) amely rámutat,hogy miért is jött elő az arab tavasz!
    Líbiában Kadhafi meggyilkolása nem az arab tavaszok eljöttét dícsérte,hanem mert Kadhafi le akart válni az olaj értékesítésében a dollárról!Ezért kellett meghalnia!Erre mondta Killary Clinton,hogy jöttünk,láttuk,ő meg belehalt!
    A linkben benne van az is,hogy az oroszokat akarják a katari gáz értékesítésével kitúrni a világpiacról,ezzel óriási nyereségre szert tenni,és az orosz gázt is kisajátítani-Oo.felosztásával!És természetesen Európa fölé kerekedni!!
    Azaz továbbra is ayUSA háta mögött megszerezni a világuralmat,amely ma még nem teljes,és nagyon inogni látszik!

    ReplyDelete